top of page
  • gajcigorsek

V NOVO SEZONO S STRANGER THINGS

Kot zdaj že vemo, prihaja 27. 5. 2022 na Netflix prva polovica in druga polovica zelo popularne serije Stranger Things.



KAJ SPLOH JE STRANGER THINGS?


Stranger Things je ameriška znanstvenofantastična grozljivka ustvarjena s strani Duffer bratov.


Dogajanje serije je postavljeni v mesto Hawkins v začetku 80-ih let prejšnjega stoletja. Gre za običajno, majhno, dolgočasno mesto, kjer se stvari hitro obrnejo na glavo. Vse se začne z nenavadnim izginotjem Willa. Med iskanjem njegovi prijatelji spoznajo dekle z nadnaravnimi močmi, kot je premikanje predmetov, stvari z mislimi, ki je pobegnila iz laboratorija. Zdi se jim, da lahko z njeno pomočjo najdejo Willa.



V tem članku bo predstavljenih nekaj teorij, ki jih na podlagi napovednikov sklepajo oboževalci.


  1. DOKROT MARTIN BRENNER JE ŽIV! Glavni znanstvenik, ki je delal eksperimente na Eleven v laboratoriju, ko je bila še majhna, je živ. To teorijo oboževalci sklepajo, saj je igralec naveden kot član igralske zasedbe za 4. sezono. Če pa to ni dovolj, pa to teorijo sklepajo zato, ker je 8. epizoda naslovljena s "papa", kakor je Eleven klicala doktorja Brennerja.


2. HOPPER IN ELEVEN SE BOSTA ZDRUŽILA.

Kot je že znano, Hopper dela v vojski v Rusiji, kako je prišel tja, pa je še vedno skrivnost. V "teaserju Welcome to California" Eleven vlečeta dva moška, ​​kar najverjetneje pomeni, da jo ljudje, ki so eksperimentirali na njej, še vedno lovijo. S Hopperjem v sovražnikovih rokah bi se lahko tako Hopper in Eleven ponovno združila, saj bi oba lahko uporabili drug proti drugemu.



3. BO V NOVI SEZONI VKLJUČENO TUDI POTOVANJE SKOZI ČAS?

Mnogi oboževalci sklepajo, da bodo v novi sezoni potovali skozi čas zaradi nenavadne ure v napovedniku in da se bo Eleven morala pretvarjati, da je Joyce, ko je bila še mlada.


4. KAJ JE CREEL HIŠA?

Eden od prvih napovednikov za 4. sezono Stranger Things nas popelje nazaj v petdeseta leta prejšnjega stoletja, ko se neznana družina preseli v Creel hišo. Nenavadna hiša pripada človeku po imenu Victor Creel. Victor je v današnjem času v psihiatrični ustanovi, potem ko je umoril svojo družino, kot je na kratko prikazano v napovedniku. Oboževalci predvidevajo, da bi lahko bila ta hiša nov portal za vstop za v

" The upside down".


5. KALI SE VRAČA

V 2. sezoni Stranger Things je Eleven spoznala Kali, še enega otroka s super močmi, na katerem so eksperimentirali v Hawkinsovem laboratoriju. Kalijina številka je bila 008 in lahko je ustvarila iluzije in zakrivljala resničnost. Po tem ko se je Eleven vrnila v Hawkins, da bi rešila svoje prijatelje, Kali in drugi otroci niso bili v 3. sezoni nikoli več omenjeni. Na podlagi tega oboževalci sklepajo, da bi se lahko vrnila s 4. sezono tudi Kali.



Pripravila: G. G.





8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page