top of page
  • gajcigorsek

NOVA DRAMA

Vsak rad sliši kakšno novo dramo, govorice, mnenja drugih …

In prav to bomo v današnjem članku predstavili, se pogovorili in poskušali priti resnici do dna.

Mogoče si že slišal/-a za pevko Rihanno in raperja A$apa Rocky, mlad par, ki pričakujeta dojenčka, ampak ali je res vse tako, kot se sliši na prvi pogled.



Po dolgih nekaj letih namigovanja in govora o tem, ali sta res par, so raperja A$ap Rockeya in pevko Rihanno prvič skupaj zalotili leta 2018, ko sta se z roko v roki udeležila modne revije. Po tem dogodku so jima paparaci sledili povsod vse do leta 2020, ko so njune fotografije povedale več, kot sta si onadva lahko mislila. Ker pa seveda nekateri še niso verjeli, so njihovo zanimanje in prepričanje v to, da sta par, spodbudile fotografije, kako se v Rihanninem rodnem kraju poljubljata na čolnu. Leta 2021 pa sta se tudi prvič sprehodila po rdeči preprogi dogodka Met Gala.


Otroka sta si oba želela, kar se jima je zdaj tudi zgodilo. Mlad par je 31. 1. 2022 »zlomil« internet z novico, da BOSTA POSTALA STARŠA, kar so prikazale fotografije, ki jih je Rihanna objavila na socialna omrežja.


Pa če se vrnemo nazaj na naslov tega članka »NOVA DRAMA«.

Kar nekaj časa se že govori, da naj bi Rihanna in A$ap Rockey šla narazen, ampak to ni res, vsaj kolikor sta dejala sama.

Pred govoricami o tem, da naj bi šla narazen, sta se odpravila na daljše potovanje v Rihannin rodni Barbados, kjer sta se z roko v roki sprehajala po mestu in odšla na zmenek, za katerega je pevka kljub govoricam, da ne bo nosila nosečniških oblačil, oblekla kar drzno obleko in kljub visoki nosečnosti obula petke.



Ker pa so se govorice še naprej širile in širile smo prišli tudi do informacije, da naj bi raper A$ap Rocky prevaral svojo visoko nosečo ženo Rihanno z njeno najboljšo prijateljico in ob enem tudi sodelavko Amino Muaddi.

Te govorice naj bi bile tako močne, da so se ljudje začeli razdvojevati na tiste, ki temu verjamejo, in tiste, ki temu ne verjamejo. Je pa hkrati prišlo tudi do internetnega vala polnega šal in memov na temo, da je raper A$ap Rocky prevaral svojo visoko nosečo ženo.

Vir, ki je imel par pod vsakodnevnim nadzorom, je govorice takoj zatrl. Prav tako pa se je na družbenih omrežjih oglasila Muaddijeva in dejala: »Vedno sem verjela, da si popolna laž na družbenih omrežjih ne zasluži pojasnila in odziva, prav tako sem verjela, da tej dotični zadevi nihče ne bo verjel, a sem v zadnjih 24 urah spoznala, da živimo v družbi, ki komentira teme, četudi te ne vsebujejo nikakršnih dejstev.«


Pripravila: M. K.


VIRI

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page